23 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

Aquest cap de setmana, Felanitx serà l’epicentre de la música folk, amb la celebració del primer festival, amb un extens cartell d’actes per acostar la cultura folk, la música, el cant i el ball a la gent.
Dissabte, a les 11.30 hores, hi haurà una cercavila amb els xeremiers des de la plaça Pax. A les 12 hores es durà a terme un glosat. Tot seguit, Natàlia Tascón i Delfí Mulet seran els encarregats de la música, amb les millors cançons d’aquest duet de guitarra i veu.
L’horabaixa serà el moment de ballar, a la plaça d’Espanya amb Abeniara i Es Gall de sa Pastera. L’inici i el final també comptaran amb la presència dels xeremiers que amb les seves cercaviles serviran de fil d’unió entre un escenari i l’altre.
A les 20.15 hores a la plaça de sa Font de Santa Margalida, tres grups com Figues d’un altre paner, Do Natural i Música Nostra posaran música i lletra a la vetlada.

Fi de la gira d’Espurnes i Coralls, de Mar Grimalt, a la fàbrica
Diumenge, a les 19.30 de l’horabaixa, Mar Grimalt presentarà el final de gira del seu primer treball discogràfic, Espurnes i Coralls (Microscopi, 2023). L’esdeveniment tendrà lloc a la que va ser la fàbrica de materials de construcció de la seva família, Fco. Grimalt, S.A. Aquí hi foren gravats els sons de les màquines que s’integren en aquest disc com a percussió i s’entremesclen amb la seva veu.
L’acompanyaran Carles Medina al saxo i Joan Vallbona a la guitarra. Hi participaran també Joana Gomila (que va ser una de les productores del disc juntament amb Laia Vallés), Ada Elionor, Biel Carbonell i la coral Vint&Sing, dirigida per Clara Fiol.
L’espectacle comptarà amb un desplegament escènic molt especial per honorar així les seves arrels familiars i industrials, fer palès la crítica a la sobreexplotació del nostre territori i tancar un cicle de més de dos anys de gira.
Els actes de dissabte són gratuïts, mentre que les entrades pel concert de na Mar Grimalt, les podeu comprar en línia a ticketib.com o físicament a Felanitx, a Call Vermell (c/ Major, 44).

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman