23 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

Que la batlessa no tenia gens d’interès a dotar la nostra ciutat d’un auditori, després d’anys de remenar l’activitat cultural, era una cosa que estava prou clara. Sembla que la seva intenció per dinamitzar el municipi passava per la recuperació i la reconstrucció de la Bella Vista.
La campanya de particulars i entitats culturals a favor d’un local del qual sempre havia disposat Felanitx, ha fet que la batlessa canviàs d’opinió després d’anys de no ocupar-se del tema.
Ara bé, que la solució adoptada, consistent en la reforma de l’auditori inservible, sia la millor i la més adequada em sembla indefensable i no solucionarà res.
La gent gran d’aquest poble encara recorda el teatre Principal, al carrer del Bisbe Puig, que durant molts anys va acollir una activitat per una població que no arribava als 12.000 habitants. 
¿La capacitat de l’auditori que volen recuperar és capaç de satisfer una població que frega els 20.000 felanitxers, en un lloc adequat, sense aparcaments suficients, que ha de comptar amb un escenari capaç d’acollir determinats actes com representacions teatrals i concerts?
Sembla que l’Ajuntament vol comprar un pis, el segon, damunt el primer de la finca. Què hi volen fer? Un galliner? És possible que la batlessa s’hagi passat anys estudiant el tema per arribar a una solució que no ha consultat amb ningú?● M.O.

darreres notícies

et pot interessar