23 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

Cap de setmana en què, aquesta vegada sí, hem tornat a viure molts de partits i molts de bàsquet, i això que encara no els tenim a tots en marxa.
Derrota del Sènior Insular masculí divendres per la mínima a Felanitx, derrotes també dels dos equips Infantil masculí dissabte i derrotes dels equips Cadet masculí B i Balear femení diumenge, ambdós a l’estrena a la competició. Els dos únics equips que han sumat la victòria han estat l’Infantil femení a Santanyí i el Júnior femení a Capdepera.
Aquesta setmana començaran les competicions de l’equip Balear masculí i el Cadet femení a la Lliga Especial, aquests se sumaran a la resta d’equips per tornar a sumar un molt atractiu cap de setmana de partits.

CATEGORIA INFANTIL
Sa Pobla BC C 54
Iforavila Construccions i Reformes Vives 3

Primer partit de la temporada del nostre Infantil B i per alguns el primer partit de la seva vida on ens vàrem veure superats en tot moment per un molt bon equip local com és Sa Pobla.
Ens queda continuar treballant i anar millorant més dia a dia.
Cal destacar que, tot i que el marcador no va estar a favor nostre, no vàrem abaixar els braços en cap moment. A seguir!

BC Santanyí 22
Iforavila Construccions i Reformes Vives 72

Primer partit oficial de les nostres nines davant un rival que ens va donar bastantes facilitats dins pista. L’equip va jugar un partit acceptable, però amb nombroses imprecisions sobretot en les passades. El partit des del primer moment es va decantar del nostre costat i la diferència va anar augmentant de manera progressiva a mesura que passaven els minuts, fins que vàrem arribar a tancar el marcador.

Iforavila – Assessoria Guillem Bordoy A 6️5
Sa Pobla BC A 8️1

Partidàs el viscut al Guillem Timoner en el debut a la fase de Promoció a Lliga Especial entre l’Infantil masculí A i Sa Pobla BC A, un equip cridat a ser dels punters de la competició.
Els jugadors sortiren a pista amb moltes ganes de demostrar i competir. Inici amb intercanvi de cops, amb bons atacs i grans individualitats per part dels dos equips. El primer quart va quedar empatat (19-19) i mateixa dinàmica de partit en el segon quart que ens feia anar al descans per davant amb un 38-37 al marcador.
La tornada dels vestuaris va donar un bon ritme i joc frenètic als nostres que va durar fins al final del tercer quart, quan l’equip pobler va començar a escapar-se en el marcador. El cansament, l’acumulació de faltes i la curta rotació en el partit varen ser els factors que no ens deixaren competir per la victòria els quaranta minuts.
Ja en els darrers deu minuts, es veia que l’equip visitant tenia una velocitat més i nosaltres només poguérem anar a remolc fins al final del partit, però mai abaixant els braços.
Molt contents per l’actitud impecable dels nostres jugadors i per la demostració d’esforç i entrega davant un gran rival. Continuarem fent feina per ser un poc millors cada dia.