20.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 5 octubre 2024

He llegit amb curiositat i amb atenció les reflexions del Sr. Bartomeu Obrador al setmanari, relatives a l’aparcament il·legal de Cala sa Nau i reconec que no tenc prou coneixements ni d’arquitectura ni de dret urbanístic, potser una mica de dret administratiu, però m’inclín més pel sentit comú. Hi ha dues mencions que no puc estar-hi més d’acord, amb una, quan escriu: “La batlessa diu mentides a la plenària” i l’altra m’estranya: “El regidor d’urbanisme va informar que no s’havia posat el contenciós, però sí que havien contractat un misser extern”.

Referent a la darrera, la del regidor d’Urbanisme del PI, no comprenc que l’Ajuntament contracti un misser per defensar els interessos d’un particular. Crec que record que al cas Platges, l’Ajuntament no va contractar cap misser extern, ni es va personar en el procediment per tal de defensar els interessos de tots els felanitxers i felanitxeres? Com em va comentar un amic: “Engreixen un porc que ells no es menjaran”.

I la primera, com es diu per l’Ajuntament i es comenta per la Vila: “De cada quatre paraules que diu cinc són mentides” no importa cap més comentari · Lector

darreres notícies

et pot interessar