17.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 setembre 2024
Surtida sub-4 mixt
Surtida sub-4 mixt

Felanitx va viure una jornada esportiva vibrant amb la celebració de la 44a edició de la Cursa Popular de Sant Agustí, que enguany va introduir una novetat destacable: el canvi de dia. Després de molts anys, la cursa es va celebrar el dissabte 24, l’endemà de la primera verbena, amb una gran participació per part de la comunitat, des dels més petits (sub-4) fins als veterans més experimentats.

La cursa va comptar amb una participació massiva, on els atletes de totes les edats varen mostrar el seu entusiasme i esperit esportiu en una jornada marcada pel bon ambient i la competència sana. En la prova de 3.100 metres, el guanyador absolut va ser en Mateu Montserrat Nicolau, del Club Joan Capó, amb un temps impressionant de 05:49 minuts. En la categoria femenina, na Claudia Van Boven, del Pegasus Athletic Club, es va emportar la victòria amb un temps de 06:48 minuts.

En la cursa de 6.200 metres, va destacar la gran actuació d’en Jose Luis Lobay, del club Endurance THB Hotels Sport Club, que va arribar primer a la meta amb un extraordinari temps de 21:29 minuts. En la categoria femenina, la primera en travessar la línia d’arribada va ser na Maria Teresa Perelló, del club Mou-te, amb un temps de 29:06 minuts.
Des de POP Esports, es vol agrair sincerament a tots els treballadors i voluntaris que han fet possible aquesta cursa, així com a l’Ajuntament de Felanitx, patrocinadors i col·laboradors pel seu suport incondicional.

Finalment, es desitja a tothom un molt bon final d’estiu i unes bones festes de Sant Agustí.

darreres notícies

et pot interessar