22 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Algunes de les papereres estibades
Algunes de les papereres estibades

Amb el nou sistema de recollida de fems selectiva, tant a Felanitx, però principalment a Portocolom ara a l’estiu, sovint es veuen moltes papereres dels carrers plenes de bosses de fems. En alguns casos potser són de gent que no té els poals o que no coneix el sistema de recollida i ho diposita allà. També n’hi ha, en alguns redols, que, després d’arribar amb la barca al mollet, per no endur-s’ho a ca seva, ho tiren dins la paperera, que aviat queda plena i la resta de ciutadans no en poden fer l’ús que toca.

Alguns veïnats han mostrat la seva preocupació per aquests fets. Malgrat que es veu que en algunes zones molt periòdicament es passa a buidar-les, no és suficient. Comenten que potser el sistema necessita alguna correcció, com per exemple una àrea d’aportació més a prop que el Parc Verd, o una campanya als que van i venen en barca.

De fet, l’Ajuntament, mitjançant les xarxes socials, adverteix que “tirar bosses de fems a les papereres està prohibit en les ordenances municipals. Demanam que faceu un bon ús dels serveis públics municipals com fan la majoria de persones residents en el nostre municipi. Deixau de fer pràctiques que embruten i malmenen la imatge del nostre entorn”, indiquen

darreres notícies

et pot interessar