14.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

Tot i estar de vacances molts dels nostres jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores, el bàsquet no atura durant aquests mesos en què la calor empeny de bon de veres.
Una bona mostra és el torneig de 3×3 que es va celebrar el passat dissabte al pavelló Toni Peña de Portocolom i que va concentrar a un total de 43 equips de totes les edats, categories i indrets diferents de l’illa.
Una jornada plena de bàsquet, amb partits des de ben dematí i fins ben entrat l’horabaixa que es varen repartir premis i trofeus als campions i subcampions de les diferents categories participants.
Tot un èxit gràcies a l’organització i la feina de tota la junta directiva i tots aquells que donen una mà.
A més, aquesta setmana s’ha celebrat una nova edició del campus de bàsquet de Felanitx al Poliesportiu Guillem Timoner, amb rècord d’inscrits, amb un total de 143 jugadors i jugadores de diferents edats.
Durant tota la setmana els nins i nines han pogut gaudir de diferents sessions d’entrenament i tecnificació de la mà dels nostres entrenadors i entrenadores durant tot el matí, refrescar-se a la piscina municipal, dinar tots plegats i passar gust de les competicions durant tot l’horabaixa.
A més, avui dijous queden a dormir al poliesportiu, després de celebrar una bona torrada tots junts.
Finalment, aquest divendres horabaixa donarem per tancada aquesta nova edició del ja tradicional campus de bàsquet amb la demostració davant totes les famílies i l’entrega de premis i diplomes a tots els participants.
Mentrestant, entram dins el mes d’agost amb l’inici de la temporada 2024-2025 que s’acosta de mica en mica. A mitjan mes donarem per començada la pretemporada pels equips més grans de club, ja que seran els primers a encetar les competicions dins el mes de setembre. Aquest mes d’agost promet venir carregat de notícies: calendaris, rivals, entrenadors, renovacions, etc. Mentrestant, continuarem carregant piles per afrontar aquest nou curs basquetbolístic.

darreres notícies

et pot interessar