22.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 16 setembre 2024

Amb la finalitat d’involucrar la ciutadania amb el projecte de recuperació del fons marí que MedGardens dur a terme a Portocolom, aquests dies es duen a terme algunes activitats.
Per als més petits, es va dur a terme un conta conte interactiu del llibre  Fora plàstics: La història de na Frida i els seus amics defensant la seva illa, escrit per na Line Hadsbjerg (cofundadora de Fundació Cleanwave).
Mentre que per a tots els públics, a la platja de s’Arenal es va dur a terme un esnòrquel guiat, al qual els participants varen poder explorar de prop els ecosistemes del fons de s’Arenal. Així es varen poder submergir a la zona de restauració marina en la qual s’està treballant.
D’altra banda, per ahir hi havia prevista la sortida amb part de l’equip científic de MedGardens per a monitorar els fragments replantats dins el Port.

 

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”