17.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

La combinació perfecta: gent, menjar i sobretot música i vi de Mallorca ompliren dissabte horabaixa i vespre l’esplanada de sa Bassa Nova per gaudir de la segona edició del Raïm Wine Fest. Hi va haver una gentada. Es calcula que hi passaren unes 5.000 persones. Un públic, majoritàriament jove, va gaudir d’un ambient festiu i familiar, alhora que es tastaven vins elaborats a Mallorca, amb una forta presència de varietats locals. Hi participaren deu cellers de Vi de la Terra Mallorca, tant del nostre terme com de la resta d’illa: Vi d’Auba, Son Alegre, 7103 Petit Celler, Bodegas Angel, José Luis Ferrer, Galmés i Ferrer, Macià Batle, Gallinas&Focas, Son Vich de Superna i Dalt Turó.
Vins blancs, especialment demandats a l’estiu, negres i rosats varen ser els grans protagonistes d’una nit on la música sonà fins passades les dues de la matinada, de la mà de Colorado Band, Conejo Manso i DJ Titi. A la música i al vi s’hi varen sumar també tallers infantils i molta oferta gastronòmica, feta de producte local –tapes, gelats, pastisseria de diferents empreses de Felanitx– i de furgonetes amb menjar (food trucks).
“Ha estat un èxit de participació” afirma Sebastià Ordines de 7103 Petit Celler, “crec que aconseguim allò que volem, que és acostar el vi a la gent jove. És molt important donar a conèixer els nostres vins a la gent de Mallorca. Feim feina amb varietats locals i, a més, amb agricultura ecològica. Per tant, els vins que elaboram en el nostre celler no els podem trobar enlloc més del món, perquè els feim amb varietats d’aquí. Això és el que ens fa diferents”.
Per la seva part, Miquel Binimelis de Vi d’Auba ha explicat que “ha vengut molta gent, estam molt contents. No sé si és perquè som de Felanitx, la gent s’ha acostat molt a la parada del nostre celler” i agraeix “que la gent vengui a beure vi mallorquí, sobretot gent jove, que és molt important que comenci a apreciar la feina que feim”.

darreres notícies

et pot interessar