24.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 6 octubre 2024

El president de Parlament, aquell feixista que fa uns dies va trencar amb violència en seu parlamentària la fotografia d’Aurora Picornell, continua negant-se a dimitir per aquests fets tan greus i es presenta com a víctima d’una campanya de difamació i d’insults.
Sembla que per ell, rompre una fotografia de n’Aurora Picornell, no és un insult.
Fa riure que un membre d’un partit que des de la seva creació es dedica a sembrar odi amb insults i amenaces als adversaris, algunes d’elles amb violència extrema, es facin els ofesos quan és a ells a qui la ciutadania els dona la mateixa medicina que durant anys han receptat en contra de tots els partits d’esquerra i progressistes.
En tot això, el PP n’és responsable per mantenir a la presidència del Parlament un personatge tant tòxic que es defineix a si mateix com ultracatòlic i liberal, negacionista de la covid, les vacunes, el canvi climàtic i la violència masclista, a més de ser molt crític amb els drets del col·lectiu LGTBI i els nacionalismes minoritaris.
Gràcies, Marga Prohens, per insultar-nos a tots els illencs. Amb la teva permissivitat demostres que només t’importa la cadira. ● B.

darreres notícies

et pot interessar