22.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 16 setembre 2024

El passat dissabte vàrem poder celebrar i gaudir del sopar i festa de final de temporada del nostre club. Fou a Portocolom, a l’aparcament del Pavelló Toni Peña, com ha estat habitual els darrers anys i on ajuntarem a més de 400 persones entre famílies, jugadors, jugadores i tots els que formam el CB Joan Capó.
Durant la vetlada no va faltar de res, presentació de tots i cada un dels equips, entrega de trofeus i detalls a tots els participants i l’esperada entrega dels premis als jugadors i jugadores que han fet història aquesta temporada, ja sigui arribant a fites d’anotació: 1.000 punts, 2.000 punts, etc, i fites d’anys jugats: 10 temporades, 15 temporades, etc. A més, es varen entregar els premis “grans” del nostre club. Aquesta temporada, el premi Toni Goiet a millor entrenador va ser per el mateix Antoni Maimó, després d’una temporada històrica amb l’equip Balear femení i Cadet femení. El premi Pere Sansó a millors valors del club va ser donat a Miquel Villalonga, per tota una vida d’ajuda al nostre club, una persona implicada que sempre està disposat a donar una mà. El premi Joan Pons a millor promesa va estar tan empatat que el vàrem haver d’entregar per partida doble. Els guanyadors foren en Mateu Julià i Ariadna Perelló, per les seves grans temporades amb els seus equips.
Ja per acabar, el premi Guillem Amengual – Antònia Suñer a millor jugador/a del club va ser per la jove Aina Suñer per la gran temporada amb el seu equip Júnior femení i la seva ajuda importantíssima amb el Balear femení.
Des d’aquí volem tornar donar l’enhorabona a tots els participants i guanyadors en un vespre on gaudirem d’un gran sopar i de la millor música fins ben entrada la nit.
També agrair l’ajuda a tots els membres de la directiva que ajudaren a que el sopar fos un èxit, a l’Ajuntament de Felanitx per totes les facilitats i a la senyora batlessa per la seva presència al sopar i les paraules d’agraïment cap al nostre club i la nostra feina.
Tancam així una temporada de rècord. Rècord d’equips (22), de jugadors i jugadores que han vestit els nostres colors (270) i rècord de partits disputats (494) i ja feim feina perquè la que ve sigui encara millor.
Aprofitam per recordar que ja tenim disponibles les inscripcions del Campus de Bàsquet que es celebrarà del 29 de juliol al 2 d’agost i ja podem adelantar que som més de 110 inscrits a falta de quasi un mes.
També, que molt aviat tindreu la informació i inscripcions del tradicional torneig de 3×3 que es durà a terme el 27 de juliol a Portocolom, així com les inscripcions per a la propera temporada. Atents a les xarxes socials!
Des del CB Joan Capó volem desitjar-vos un bon estiu i recordar-vos que el bàsquet no s’atura!

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”