18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
El concert del pianista David Gómez a Sant Salvador. FOTO: Llàtzer Méndez
El concert del pianista David Gómez a Sant Salvador. FOTO: Llàtzer Méndez

Amb una escenografia molt ben encertada i en un espai molt estimat pels felanitxers, el puig de Sant Salvador, el pianista David Gómez va presentar el seu darrer treball discogràfic, Viddä, amb el concert “1 piano & 800 velas” just davall del monument de Crist Rei.

Amb la lluna plena damunt el Port, primer ben vermella i després blanca, les 800 espelmes donaren una aura molt especial al concert.

Més de 500 persones hi assistiren. Alguns hi pujaren a peu, però la gran majoria ho va fer amb els autocars que feien viatges des de l’aparcament del camp de futbol o dels diferents nuclis de població fins a dalt del puig.

El fet de ser en plena temporada turística i davant la dificultat de trobar molts d’autocars per pujar i davallar, es varen haver d’organitzar diverses pujades i davallades. El concert era a les 22 hores i a les 19.30 es va haver de fer la primera pujada.

Pels comentaris escoltats, “va ser un concert magnífic i a un indret especial, amb una escenografia espectacular”, varen explicar els assistents.

Gómez, assegut al piano just davall el monument de Crist Rei i enmig de moltes espelmes de llum led per evitar qualque ensurt –un incendi–, presentà la música creada recentment. Les noves composicions es completaren amb alguns temes de projectes anteriors del pianista. Amb un silenci absolut i un molt bon comportament per part del públic, els dits de Gómez treien nota a nota la vida i la música del piano.

darreres notícies

et pot interessar