18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
El Sènior Insular masculí, després del seu darrer partit a Lloseta
El Sènior Insular masculí, després del seu darrer partit a Lloseta

Amb el mes de juny a punt d’arribar a l’equador i amb la majoria dels nostres equips amb les competicions finalitzades, encara en tenim alguns que no han tancat les ganes de bàsquet i no ho faran fins a aquest cap de setmana.

És el cas del Cadet masculí A, que haurà disputat el darrer partit de lliga regular aquest dimecres a Pollença, quan una victòria els assegura una plaça a la final que es disputarà, segurament, el cap de setmana que ve. Per altra banda, l’equip Infantil masculí A també disputarà la final del seu grup, segurament la pròxima setmana, i finalment, el Mini femení B tancarà la competició a la final del seu grup del divendres 21 a Santanyí.

Per la seva part, els equips que han acomiadat la competició aquesta darrera jornada han estat els dos equips de Lliga Insular. Ambdós en derrota, després de no poder superar al CB Andratx el Sènior femení i la UE Llosetina el Sènior masculí.

Mentre la pilota s’enlaira en els darrers partits de la temporada, nosaltres continuam preparant aquests darrers dies de bàsquet amb moltes ganes. Us volem recordar que ja tindrem disponibles els tiquets per al sopar de final de temporada del pròxim 29 de juny al Pavelló Toni Peña de Portocolom, on tancarem una temporada màgica amb molts de premis, música, bon ambient i moltes sorpreses.

A les nostres xarxes socials trobareu tota la informació disponible d’aquesta i més activitats del nostre club.

CATEGORIA INFANTIL

Iforavila Obres i Muntatges Toni Veny A 58

Bàsquet Sineu A 7

Un primer quart espectacular, amb un parcial de 36-0, sentenciava el partit just començar-lo, tancant el marcador a la primera acció del tercer quart. L’equip, tot i el resultat, va continuar fent un gran bàsquet, amb bones accions individuals i col·lectives que mostren la bona feina que han fet durant tot el curs.

Darrer partit de la fase que permet acabar l’equip invicte i com a primer classificat, a l’espera de rival per a la final pel títol.

CATEGORIA CADET

Iforavila Accés Balear A 66

Bàsquet Calvià A 58

Quan faltaven tres minuts per començar, ens reunirem tot l’equip, ens agafàrem i tinguérem una cosa molt clara: volíem guanyar el partit. Així ho varen cridar tres vegades els nostres jugadors.

Sortida a pista impecable, sent superiors en tot moment al nostre rival, molt més físic i dur que nosaltres. A mesura que passava el temps, nosaltres continuàvem endavant, tot i que ens precipitàvem a l’hora d’atacar. En el tercer quart els de Calvià varen augmentar la pressió, que va retallar el marcador, però amb paciència i lluita sonà la botzina final i les cares de felicitat dels nostres nins ho deien tot.

Una bona victòria que es va quedar al Guillem Timoner i que ens permet afrontar el darrer partit per arribar a la final.

LLIGA INSULAR MASCULINA

Iforavila CONST. HLG 5️7

CB Santa Maria 6️1

El partit va ser no apte per als que pateixen del cor, ja que va tenir tots els motius per pujar pulsacions fins i tot als qui tenen la sang de calamar. Hi va haver homenatges, tècniques, antiesportives, emoció al marcador i molta lluita per part dels dos equips.

Ens enfrontàvem amb els líders, molt motivats per ser el darrer partit que jugàvem a casa i per demostrar que érem molt millor equip del que va parèixer el darrer diumenge. Contra tot pronòstic, als primers deu minuts, igualtat màxima al marcador, amb un 12 a 13. Al segon quart, tres tècniques seguides acaben amb l’expulsió de l’entrenador titular i agafen les regnes na Maria Julve i en Jaume Simó, amb una magnífica direcció de partit, tanta, que entre això i la reacció enrabiada dels jugadors, plasmada amb una intensitat defensiva brutal, ens fa arribar al descans 33 a 27.

Al tercer quart els àrbitres continuen demostrant que són més ràpids que els pistolers de les novel·les de l’oest i desqualifiquen amb tres segons i dues tècniques en Pedro Sagrera. Minuts de confusió dels nostres, que aprofiten els visitants per empatar el marcador 43 a 43 al final de tercer quart. Els darrers deu minuts els vàrem aguantar fins que el físic ens va donar, arribant quan falten deu segons amb 57 a 61 al marcador, que al final seria el definitiu, i sense possibilitat d’empatar el partit.

En resum, magnífic partit, donant tot el que teníem i aquesta vegada amb encert des de la línia de 6,75, que ens va permetre competir fins al darrer segon contra l’indiscutible líder del grup. Menció especial al nostre company Jaume Amengual, que avui serà operat dels lligaments i que ens ha fet sentir afortunats de poder compartir la temporada amb ell. Tornaràs, i encara ho faràs més fort!

UE Llosetina A 86

Iforavila CONST. HLG 75

I explica la llegenda que en algun moment del partit vàrem agafar un rebot.

Sí, ja sabem que pareix exagerat, però entre l’efectivitat de l’equip local, que varen fallar entre zero i gens, i la seva superioritat sota els taulers, agafar un rebot ens va suposar una quimera semblant a la de n’Ulisses a l’Odissea. El partit va ser el darrer de la temporada i, a pesar de les ganes d’acabar amb el bon gustet de boca que dona una victòria, aquesta vegada no va poder ser, i res a dir.

Clar domini del joc del Lloseta des del primer minut, i nosaltres, malgrat les grans diferències que hi va arribar a haver al marcador, no ho vàrem deixar de provar, i es convertí el partit en un vull-però-no-puc, que si bé no ens acontenta ni consola, almenys havíem fet el que vàrem poder i un poquet més, a pesar de no tenir el nostre millor dia.

LLIGA INSULAR FEMENINA

Iforavila Assessoria Guillem Bordoy 51

CB Andratx 55

Després d’una primera fase de la lliga dolça per a les nostres jugadores, amb només dues derrotes en setze partits, ens classificàvem per al grup de les millors de la categoria en aquesta fase final. Això, per una banda, tenia l’inconvenient de l’exigència dels enfrontaments, a més al tram final, en què ja pensam més en l’estiu que en altra cosa. I tenia la part positiva: que era la de poder competir contra rivals joves, intenses i que juguen francament molt bé. En tots ens hem entregat a fons i ho hem lluitat, uns partits millors que d’altres, però mai hem abaixat els braços i ho hem gaudit. En aquest cas, al darrer partit de la temporada contra el líder Andratx. El resultat era intranscendent: el vàrem competir, i quasi, però no es va poder guanyar.

Ben jugat, tothom hi va aportar i després un bon sopar. Ha estat una temporada pensam que positiva, en què es pretenia això, fer bàsquet, salut i divertiment. I amb una passada de grup, heterogeni, avingut, divertit… Un plaer, al·lotes!

darreres notícies

et pot interessar