18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024
Jugadors, familiars i amics celebrant la victòria dels benjamins del CE Felanitx
Jugadors, familiars i amics celebrant la victòria dels benjamins del CE Felanitx

El S’Horta puja a Preferent

Després de diverses temporades de Primera Regional, el CE S’Horta torna a la Regional Preferent. Amb una Lliga regular excel·lent, en què ha quedat en el segon lloc, molt a prop del primer, i superant dues eliminatòries, primer amb el Santa Maria i llavors amb el Pollença i Port, s’aconseguí l’objectiu.

En l’anada a Pollença els hortarrins havien vençut per 1-3. No obstant això, a Sa Lleona es va patir, ja que els locals encarrilaren el partit anotant dos gols, però els visitants anotaren tres de cop en el tram final, i acabaven amb un global de 6-5 favorable al S’Horta, que va formar amb Tià Barceló (Ruiz), Pere Roig, Esteve Muñoz, Venegas (Santi), Campos (Adri), Kevin (Nico), Sergi Sastre (Guzmán), Ferriol, Xavi Adrover, Toni Binimelis i Julià (Crespo).

Tot i l’angoixa de veure com et poden remuntar, al final el resultat va decantar l’ascens de categoria per al S’Horta, una fita molt celebrada per jugadors i aficionats en la conclusió del partit a Sa Lleona.


Cosme Andreu Monserrat renova com a entrenador del CE Felanitx

Aquests dies el CE Felanitx ha anunciat la primera renovació per a la pròxima temporada 2024/2025. Es tracta de l’entrenador del primer equip, Cosme Andreu Monserrat, que va aconseguir l’ascens a la Tercera Divisió la temporada 22/23.

Cosme Andreu Monserrat Contestí, Entrenador del Club Esportiu Felanitx
Cosme Andreu Monserrat Contestí, Entrenador del Club Esportiu Felanitx

El Felanitx encara està pendent de saber si aconsegueix la permanència a la tercera divisió o no. Depèn del que facin els altres equips que juguen la lligueta d’ascens a 2a B i també de quants en davallen.


Els benjamins del CE Felanitx, campions de lliga

Molt bona temporada dels benjamins de primera regional del CE Felanitx, que s’han proclamat campions de lliga. Pares, padrins i amics dels jugadors es varen fer camisetes que varen poder lluir amb alegria una vegada acabat el partit al camp d’es Torrentó-Mariona Caldentey.


Els alevins del CE S’Horta, campions de lliga

Els hortarrins han tengut més d’una alegria aquest final de lliga. L’equip aleví també s’ha procalamt campió de la lliga. Ens han dit que en els 43 anys d’història del club, és la primera vegada que un equip no perd cap partit amb tota la temporada.

darreres notícies

et pot interessar