22.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 16 setembre 2024
Sara Reus
Sara Reus

La cantant felanitxera Sara Reus, el passat 23 de març, va publicar una nova cançó: Vives en mi; en aquesta ocasió per retre homenatge a sa mare, que va morir ara ha fet un any. “És un tribut; el seu record segueix brillant. Aquesta cançó emotiva no només honra la seva memòria, sinó que també representa un poderós testimoni de l’amor etern que transcendeix la distància física i que serveix com un recordatori de la importància d’apreciar i honrar els qui estimam. Perdre ma mare ha estat devastador a la meva vida, però el seu llegat d’amor i fortalesa continua vivint dins jo cada dia”, ha explicat l’artista.

Aquest Vives en mi formarà part del seu pròxim treball discogràfic, i ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals.

Sara Reus, a les seves composicions aborda temes d’amor, desamor i qüestions socials, ja que és una ferma defensora que la música té el poder de canviar el món.

Entre els reconeixements a la seva carrera es troben el premi Enderrock 2020 al Millor Àlbum a Llengua No Catalana per Por amor al arte, així com el guardó a Millor Cançó Pop Rock Europea als Intercontinental Music Awards 2022 per la seva cançó Si a mi lado tú estás. També va obtenir el reconeixement de l’Associació Dones en Igualtat per la lluita feminista que denota en algunes de les seves composicions.

darreres notícies

et pot interessar

Xavier Rosselló Lozano, Investigador clínic de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears, cardiòleg de l’Hospital Universitari de Son Espases i professor associat de la UIB

“La consulta amb el cardiòleg, tal com l’entenem, s’hauria d’abolir”