Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
El Cadet masculí A, diumenge després de la seva victòria a Palma

Cap de setmana de pocs partits i també de poques victòries. Només els equips Cadet, el Mini masculí de Portocolom i el Mini femení B varen poder sumar la victòria en els seus compromisos.

Per la seva part, derrotes del Sènior Insular femení a Artà, del Júnior masculí Interilles a la pròrroga davant el CB Boscos de Menorca, dels equips Infantil i del Mini masculí A de Lliga Especial.

El partit del Sènior masculí Insular del passat divendres es va haver de suspendre en el minut 22 de joc per l’estat de la pista del Pavelló Toni Peña de Portocolom i les múltiples goteres que impossibilitaven la disputa del partit. Es reprendrà els pròxims dies.

CATEGORIA MINI

SCD HISPANIA B 9
IFORAVILA CA’S VILAFRANQUER B 40
El partit es decantà des del principi cap al bàndol de les nostres Minis, les quals varen demostrar un joc alegre, defensant amb intensitat i compartint la pilota en atac, aconseguint que gairebé totes les jugadores poguessin anotar.

IFORAVILA LADRILLERÍAS MALLORQUINAS B 39
BÀSQUET MANACOR B 9
Bon partit del Mini masculí B de Portocolom a casa davant els companys del Bàsquet Manacor. Bona sortida a pista, però la comoditat del partit va fer que ens relaxàssim en excés. Així com anàrem avançant, vàrem poder incrementar el ritme del partit, posant molta més intensitat en defensa, que ens facilitava més l’atac.
Partit per gaudir de jugar i també per veure la feina que encara queda per fer.

IFORAVILA FUSTER & FUSTER CONSTRUCCIONS 55
CB CAMPOS A 89
Derrota del Mini Masculí A per 55 a 89 en un mal partit davant el CB Campos.
Afrontàvem el compromís amb baixes i sense estar al cent per cent de condicions, fet que no serveix d’excusa per només aguantar el primer període als campaners, que sense fer cap fua de més, a poc a poc anaven marcant distància.
Es pot tenir un dia complicat en atac, però s’ha de superar amb esforç defensiu i amb ganes de competir. La nostra defensa fou massa tova durant massa minuts i els de verd anotaven amb molta facilitat, just al contrari que nosaltres, que havíem de suar cada punt. Tot i això, cal destacar el partit de Marcos i Milo, lluitant sempre fins al final i competint cada pilota que es creuava per davant.

CATEGORIA INFANTIL

IFORAVILA TRANSFERS NICOLAU 46
CB ANDRATX 66
Partit condicionat des del tercer minut en què apareix la primera lesió, la qual en va precedir una altra uns minuts més tard. Arrel de les dues lesions, l’equip va acotar el cap, tot i anar per davant en el marcador, i va afrontar els 30 minuts restants amb una actitud que no ens va permetre competir el partit. Si bé és cert que el partit se’ns va complicar molt des de l’inici, les jugadores que acabaren el partit tenien la capacitat per fer front a les rivals. Això no obstant, l’excés de nervis ens va jugar una molt mala passada. Esperem que les lesions siguin el més lleu possible i que les jugadores ben aviat tornin a córrer per les pistes.

CB CIDE B 70
IFORAVILA CONSTRUCCIONS I REFORMES VIVES B 43
Partit amb moltes baixes que vàrem afrontar aquest dissabte, sabíem que si volíem guanyar hauríem de fer molta de feina. Una bona sortida al partit del nostre Infantil masculí B, en què vàrem poder competir el partit fins al tercer quart; al darrer quart, una gran falta d’intensitat es va fer notar i vàrem permetre a l’equip local que creassin avantatge fins al final del partit.

Ens falta continuar millorant i ser més constants als entrenaments, ja que perquè els partits vagin bé s’ha d’entrenar a un bon ritme i intensitat.

CATEGORIA CADET

CB CONSELL 43
IFORAVILA RAMADERS AGRUPATS 81
Victòria en el desplaçament al Raiguer del Cadet femení a la pista del CB Consell.
Les locals, amb un equip molt físic i amb jugadores molt grans, varen provar d’imposar aquest avantatge i, com a contrapunt, les nostres cadets hi varen oposar un joc ràpid i directe. Ja en el primer quart, amb un 6-21 de parcial, es va poder veure que el plantejament era l’indicat i així vàrem seguir els restants tres quarts.

Només en el segon hi hagué un poc d’igualtat en el lluminós, amb un 16-18, però la feina de na Maria Antònia en defensa i el seu encert ens va catapultar cap a la victòria, que va arrossegar tot l’equip en els moments de dificultat, afavorint aquesta inflada victòria i amb un equip que estava quasi en quadre: poquetes i quasi totes amb un bon constipat. Ara toca beure molta aigua i fer un poc de bonda.

CD MADRE ALBERTA 61
IFORAVILA ACCÉS BALEAR A 83
Partit disputat del Cadet masculí A en una pista complicada i davant un rival corretjós que ens va posar moltes dificultats. Diferents alternatives en el marcador, en què arribà l’equip local a disposar d’un substanciós avantatge de setze punts en el segon quart. Això ens va obligar a fer una espectacular remuntada que ens va dur al final del partit a assolir una victòria treballada, molt treballada.

Cal destacar el debut dels infantils Enzo Ruiz, Tomeu Adrover i Pau Garriga, que dugueren a terme, tots ells, una bona feina per a l’equip.

LLIGA JÚNIOR INTERILLES

IFORAVILA INTUROTEL 71
CB BOSCOS MENORCA 78
Derrota en un entretingut partit de bàsquet, aquest dissabte migdia a Felanitx davant un bon equip, com és el Boscos de Ciutadella. Els detalls, tan importants a aquestes categories, han tornat a ser decisius per decantar el partit cap un costat o l’altre.
Dos primers quarts controlant el joc, amb parcials a favor, encert i domini a les dues pistes, que ens permetia córrer i trobar solucions ràpides de cara a cistella, arribant al descans deu punts amunt. A la tornada de vestuaris, hem aguantat el parcial, però ja en el darrer quart, els menorquins han anat retallant distància, aprofitant-se dels nostres minuts de col·lapse en atac i algunes badades defensives.

65-65 en acabar els quaranta minuts i pròrroga per decidir el guanyador, una pròrroga on s’ha vist un rival en dinàmica ascendent i que ha sabut jugar millor els moments importants per endur-se la victòria del Guillem Timoner.

Res a recriminar. Bon partit de tot l’equip i a continuar treballant per afrontar els següents i complicats compromisos.

LLIGA INSULAR FEMENINA

BÀSQUET ARTÀ 66
IFORAVILA ASSESSORIA BORDOY 54
Podríem dir que la rua de la nit anterior ens va passar factura, però la realitat és que les artanenques varen fer un partit molt complet. El tanteig final pot enganar, ja que a falta de tres minuts era de 57-52, però a la recta final ens va faltar l’empenta i sobretot l’encert necessari per competir el partit. El magnífic percentatge en els tirs lliures (17 de 21) o els set triples que ens endossaren les d’Artà sí que ens varen passar factura. Així que res a dir, a millorar i continuar.