23.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Demà divendres, a les 20 hores, tendrà lloc a la seu de la Penya Barcelonista Els Tamarells la presentació del llibre Cultura i pràctiques escolars a la Mallorca de la postguerra, de Gabriel Barceló Bauçà.

Aquest acte és a càrrec de l’àrea cultural de la Penya. A més de l’autor, comptarà amb les intervencions de Miquel Àngel Manresa Montserrat, amic personal de l’autor i company de feina a la UIB, així com també de les docents felanitxeres Maria Faustina Barceló, mestra jubilada i la professora Aina Adrover, investigadora de la repressió franquista a Felanitx.

Gabriel Barceló Bauzà és pedagog i doctor en educació per la UIB, de la qual n’és professor. També és diplomat en Educació Social i membre del Grup d’Història de l’Educació del Institut de Recerca i Innovació Educativa de la UIB, a més de col·laborador dels equips editorials de Paedagogica Historica i Foro de Educación.

Aquesta publicació va ser mereixedora del IX Premi Font i Roig d’Assaig 2023, premis que organitza l’Ajuntament de Maria de la Salut.

darreres notícies

et pot interessar