21.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 7 octubre 2024
Els responsables del Conservatori i les regidores municipals
Els responsables del Conservatori i les regidores municipals

El Conservatori de Música ha presentat una nova edició del cicle Música al Jardí, una aposta per acostar la música a les famílies i als infants. La primera activitat serà el dissabte 25 de novembre, a prop de Santa Cecília, patrona dels músics.

La professora del Conservatori i coordinadora del cicle, Maria Tomàs, ha explicat que “és una activitat per apropar la música al poble de Felanitx i la seva comarca, amb la idea d’apropar la música a les famílies. Crear un espai on gaudir de la música amb diferents propostes, teatre, titelles, dansa. Tenim en el Conservatori un jardí que cal aprofitar, i programam les activitats durant tot l’any, ja que ens interessa més la constància al llarg de l’any que no fer-ho en un espai curt de temps”.

El cicle consta de cinc activitats programades durant el curs escolar. Són gratuïtes gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, però cal una inscripció prèvia al web del Conservatori (musicafelanitx.com) o al telèfon 971 58 44 55.

Activitats

La primera proposta, dia 25, du per títol Gotes de colors i és un conte musicat i cantat, i recomanat per a infants de 3 a 6 anys.

El segon concert, ja dins el mes de febrer, serà un espectacle de música i moviment amb el títol El so que ens mou. Està recomanat per a infants de 3 a 8 anys.

El 16 de març serà la tercera aturada del cicle. Canta’m un conte és el títol i comptarà amb dos tallers per a menuts de 0 a 18 mesos, a les 11 hores, i de 18 a 36 mesos a les 12 hores.

El 20 d’abril hi haurà l’Emocionari, on es combina la música clàssica i les emocions, una activitat per a edats de 4 a 10 anys.

I el 4 de maig, hi haurà la darrera activitat del cicle amb En Joan des Fabiolet, en què es coneixerà la música i les rondalles. És una activitat per a tots els públics a partir dels 3 anys.

Totes les activitats comencen a les 11 hores.

A l’acte de presentació del cicle, la regidora d’Educació, Marina Obrador, ha explicat que “estam molt contents de poder col·laborar amb aquesta iniciativa del Conservatori, ja que això serveix per obrir les portes del centre a tot el poble i que els infants i les famílies puguin gaudir d’aquestes activitats i que serveixin per acostar-los a la música”.

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman