21 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

El passat dia 14, Mai Som Tots Teatre va participar en la II Mostra de Teatre Amateur de la localitat valenciana de Bétera (el Camp de Túria), amb la representació de l’obra El nom, dels francesos Matthiew Delaporte i Alexandre de la Patellière, amb la versió del català Jordi Galceran, després d’haver estat seleccionats entre 22 companyies procedents del País Valencià, la Regió de Múrcia, Aragó, el País Basc, Galícia, Andalusia i Castella-la Manxa.
En total, varen ser quatre les companyies que varen tenir l’oportunitat de representar les seves obres en aquesta mostra-concurs, en la qual han obtingut el que per a Mai Som Tots Teatre és un magnífic resultat.

A la gala d’entrega de premis, celebrada diumenge passat a la Casa de Cultura de Bétera (amb un equipament envejable, per cert —comenten), i a la qual varen assistir dos membres en representació de la Companyia, es varen recollir fins a tres premis de les categories principals: Premi Bétera a Escena a la millor obra. Premi Bétera a Escena a la millor actriu, per a Margalida Puig en el seu personatge de Cuca. I premi Bétera a Escena al millor actor, per a Marc Rigo en el seu personatge de Pere.

“No fa falta dir que aquests premis ens omplen d’orgull i satisfacció, i ens empenyen a continuar endavant amb més energia que mai”, expliquen els integrants d’aquesta companyia de teatre felanitxer.

darreres notícies

et pot interessar