19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
La presentació del repte va tenir lloc al centre cívic de s'Horta
La presentació del repte va tenir lloc al centre cívic de s'Horta

En Mateu Matemales Amengual és un jove de s’Horta molt aficionat a practicar el ciclisme i s’ha marcat un repte molt dur i molt emotiu a parts iguals: pedalejar per les carreteres de l’illa durant 24 hores per lluitar contra el càncer.

En Mateu, fent quilòmetres
En Mateu, fent quilòmetres

Partirà el divendres dia 3 a les 16 hores de davant l’església de Santanyí (la plaça Major) i començarà a fer quilòmetres, amb l’objectiu de passar pel màxim possible de pobles fins a arribar el dissabte a les 16 hores a la plaça de Sant Isidre de s’Horta, on se l’esperarà amb una gran arribada.

Per què ho farà? “Per desgràcia, aquesta malaltia ha afectat molta de gent estimada i propera, i vaig tenir la necessitat de proposar-me una iniciativa amb què pogués ajudar. Després de molt de pensar, em va venir al cap aquesta aventura”, ha explicat.

Com hi pot col·laborar la ciutadania? Fent aportacions econòmiques al compte bancari ES10 2100 0390 23 0200432889 (Repte Mateu Matemales), per Bizum i en efectiu a les vidrioles que hi trobareu de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

L’eixida d’en Mateu es podrà seguir en directe mitjançant un enllaç que es donarà a conèixer al seu moment via xarxes socials.

L’ajuden a organitzar-ho i a poder dur-ho a terme el club Cala d’Or Ferro Bikers, els ajuntaments de Felanitx i Santanyí, i diferents empreses de la contrada, a més de particulars que hi fan la seva aportació.

Dia 4, a l’arribada, a la plaça de s’Horta, hi haurà una barra on es vendran begudes (els doblers que es recaptin també es donaran a l’AECC) i una pantalla per poder seguir en directe fins que arribi a la meta i així celebrar la rebuda que es mereix.

darreres notícies

et pot interessar