19.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

Ara ja sabem segur que la Bella Vista serà comprada per l’Ajuntament, que en pagarà 150.000 euros. Cada vegada que aquesta institució compra una casa no s’acaba d’entendre per quins motius fa l’adquisició.

Fa uns anys, na Soler va comprar un casalot situat darrere la Sala, que pràcticament no ha servit per a res. Pensàvem que seria utilitzat per a una reforma i ampliació de la Sala, però es va fer la reforma i l’edifici comprat continua igual.

Les males llengües, que mai no falten, varen parlar d’una operació de compra que afavoria un membre de l’equip de govern de na Soler, res més.

La Bella Vista, a més, necessitaria una reforma substancial que costarà més doblers que els de la compra, i sembla que s’hauran d’adquirir altres terrenys dels voltants imprescindibles perquè el nou local pugui complir amb les seves funcions.

No acabam d’entendre per què aquesta operació ha de rebre unes aportacions econòmiques considerables, que podríem dedicar a altres actuacions que servirien per cobrir altres mancances que, des de fa anys, té la nostra població, com és l’Auditori Municipal.

Calcular quines persones es podran beneficiar de la Bella Vista recuperada i de difícil accés, i les que podrien gaudir d’un auditori renovat, es pot fer amb una operació senzilla. Na Soler i els seus escolans haurien d’explicar per quins motius han optat per la casa del Calvari • Tres ciutadans

darreres notícies

et pot interessar