27.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 6 octubre 2024

Ingredients
· 3 ous
· 1 iogurt natural
· 1 mida de sucre
· ¾ d’oli
· 3 mides de farina
· 1 sobre de llevat
· Gingebre ratllat
· Canyella
· Galetes farcides de xocolata
· Xocolata ratllada

Batem els vermells d’ou amb el sucre fins que es vegi esponjós, i hi afegim l’oli, el iogurt, el gingebre ratllat, la canyella, la farina, el llevat i finalment els blancs d’ou ja pujat amb moviments envoltants.

Encenem el forn a 170 °C. Untam els potets i hi posam la massa dues galetes de xocolata. Enfornam amb el forn calent, devers mitja hora o fins que ho vegem cuit. Podem punxar-lo quan faci vint minuts per comprovar la cocció.

Un cop fred hi ratllam xocolata per damunt i ja està a punt per servir.

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman