24.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 7 octubre 2024
M. Cano, J. Tomàs i C. Soler

Aquest mes, tendrà lloc a l’església del Carme del Port el segon cicle de Vetlades de Música Antiga. Serà els dies 14, 18 i 28, a partir de les 21 hores. Es tracta d’una nova cita amb la música, que posarà la mirada en un dels períodes més fructífers de l’art, reflex, a més, de l’esplendor econòmica i cultural del país: el Barroc.

Dia 14, concert de Tiaviolí Ensemble, “Lliteres Universal”. Antoni Lliteres és considerat un dels mestres de la sarsuela barroca, compositor mallorquí de qui es compleixen 350 anys del seu naixement. La seva música amb influències d’Itàlia i França, combinada amb música folklòrica tradicional, serà interpretada per Tiaviolí Ensemble.

Dia 18, el cor de cambra Ars Antiqua interpretarà l’essència barroca amb un concert amb peces d’Anna Isabella Leonarda, Antonio Vivaldi, Georg Friedrich Händel i Henry Purcell.

I finalment, dia 28, el darrer concert, “Bach vist per Aina Magdalena”. L’actriu Caterina Alorda interpretarà l’obra de Bach des del punt de vista de la dona. Estarà acompanyada del clavecinista Tomeu Seguí.

A l’acte de presentació del programa, la batlessa, Catalina Soler, manifestà: “L’any passat va tenir molt d’èxit i apostam també per aquestes vetlades que ens transporten a escoltar música d’altre temps, en aquest cas la barroca. Convid la gent perquè hi assisteixi a gaudir de bona música”.

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman