24.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 7 octubre 2024
Una de les moltes entregues de premis

Un èxit. Només podem definir així el gran sopar de final temporada que vàrem gaudir el passat divendres vespre a Portocolom.

La cita va seguir la tònica habitual de les darreres temporades en un ambient molt familiar i acollidor, on més de 350 persones, entre jugadors, jugadores, famílies, amics, patrocinadors, directiva i ajuntament, varen posar punt i final a una temporada 2022-2023 plena d’èxits esportius i també èxits fora de les pistes.

N’Agustina Adrover va ser l’encarregada de dirigir tota la festa, presentant els equips i els guanyadors dels diferents trofeus i premis que es donaren al llarg del vespre.

Primer va ser el torn dels premis per equips, on tots els equips del club (21 aquesta temporada) varen pujar a l’escenari a recollir diferents reconeixements com el màxim anotador, el millor defensor o el que més entrenaments ha assistit.

Tot seguit gaudirem d’un gran sopar gràcies al Restaurant Es Cruce, també patrocinador del nostre club, que va preparar un bufet que no va deixar indiferent a ningú.

La vetlada i la festa va continuar després de les postres quan es començaren a repartir els trofeus als millors de la temporada: el millors en taps posats, els que més punts fan, els que més assistències donen… Fins a deu categories diferents de premiats amb jugadors de totes les edats i molt repartits aquesta temporada.

Tot seguit, arribà el moment de repartir els trofeus i detalls a aquells jugadors i entrenadors que han complert una certa fita en el club, tant sigui de punts aconseguits, com temporades jugades: destacam alguns noms com en Rafel Lladó que arribà aquesta temporada als 8.000 punts anotats en la seva carrera esportiva, les 20 temporades com a entrenador de Jaume Barceló o els 40 anys de jugador de Miquel Perelló.

Abans d’arribar al moment més especial del vespre, el club va voler tenir enguany un detall amb aquelles persones que ens ajuden de forma desinteressada i fan una feinada perquè el club funcioni així com funciona de bé. Des de aquí, gràcies una altra vegada.

Arribat el moment més solemne i esperat del vespre: l’entrega dels trofeus “grossos” del CB Joan Capó. Aquesta temporada, el trofeu Antoni Goiet a millor entrenador del Club va ser per a Sebastià Adrover i Agustina Adrover. El trofeu Pere Sansó a millors valors del club varen ser per a Cata Oliver i Cati López. El trofeu Joan Pons a millor promesa del club va recaure damunt en Miquel Veny, jugador del Mini masculí A, mentre que el premi Guillem Amengual – Antònia Suñer al millor jugador del club va ser aquesta temporada per a Joan Lladó, jugador del Júnior masculí i Sènior Balear. Enhorabona a tots.

Ja per acabar, poguérem gaudir d’una bona verbena on s’acostaren fins al pavelló Toni Peña molta gent de Portocolom per ballar amb la música de DJ Notre i gaudir d’una bona festa que es va allargar fins a darrera hora de la nit.

Ja només ens queda donar les gràcies a tota aquella gent que fa possible tot aquest projecte de bàsquet que tenim muntat i que engloba tantíssima de gent de Felanitx i d’altres indrets. Tothom aporta el seu granet i tothom és important. Gràcies de tot cor.

darreres notícies

et pot interessar

Sèrie Sebastian Bergman