21 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

Si un ciutadà qualsevol vol dedicar uns anys de la seva vida a la política, se pot apuntar a un partit i participar en unes eleccions cada quatre anys, que se poden guanyar o se poden perdre. Si guanyes, tens un lloc al govern municipal i cobres un sou mensual per la teva feina. Si les perds, no tens cap sou.

Aquesta setmana passada, en Pere Estelrich Massutí ha tengut interés en destacar els mals resultats del Partit Socialista a les passades eleccions i el que ha cobrat el candidat del seu partit en els darrers temps, quan, a causa d’una jugada bruta del PI, va perdre el seu càrrec, la seva feina i el que li pagava l’Ajuntament. No es tracta d’un cas excepcional; és el mateix que va fer el Bloc amb el seu representant quan, en idèntiques circumstàncies, també va perdre el lloc a la comissió de govern, i el que va fer el Partit Popular en una altra ocasió per compensar a la seva candidata.

A les eleccions, pots tenir uns resultats bons o magres. Això li ha passat al PSOE, el partit que més vegades s’ha presentat a les votacions, i li ha passat al PP. Que els guanyadors sien compensats amb una paga mensual pels seus esforços per aixecar el poble, em sembla perfectament legítim. I no m’ha vengut de nou que la primera decisió de la batlessa actual no hagi estat reduir els imposts que pagam els ciutadans, hagi estat apujar-se el sou. Ara cobrarà 57.255,05  euros anuals, o sia, 8.251,14 euros més que el batle anterior • Ramon

darreres notícies

et pot interessar