23.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 19 setembre 2024

Utilitzar la mentida com un element publicitari de la campanya electoral ha estat sempre una pràctica utilitzada per na Soler i la seva formació.

Ara la candidata del PP diu que el seu partit farà l’Hospital que els populars volien a Petra; una instal·lació atorgada a Felanitx pel Pacte de Progrés de la Comunitat que, el govern de l’Ajuntament i ella han  rebut amb una displicència notable.

Na Soler no se cansa de repetir que amb les properes eleccions se produirà un canvi a l’Ajuntament. Que parli de canvi una persona que, amb el seu partit, va propiciar una jugada bruta, d’acord amb un batle que incompleix el que firma, i que els ha permès governat durant el darrers tres anys, revela la poca formalitat d’aquest personal. Ni han abaixat els imposts, com prometem sempre, han fet bona part  del que havia programat l’equip anterior i han rebut l’anunci de les inversions que farà la comunitat, l’Hospital, la nova escola, la restauració de les barraques al Port, amb un desinterès inexplicable. El Partit Popular parla també de l’Hospici i desaprofiten una magnífica ocasió per callar • Jaume P.

darreres notícies

et pot interessar

Sicília sense morts – Guillem Frontera