14.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

Per dijous que ve, dia 12, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament ha organitzat la primera Nit del Comerç, amb la qual es vol enaltir els comerços tradicionals amb una trajectòria superior a cinquanta anys al municipi. Segons ha explicat l’Ajuntament, “són una trentena d’establiments, als quals se’ls farà un reconeixement per haver contribuït al creixement econòmic de Felanitx, Portocolom, s’Horta i Cas Concos durant més de cinc dècades”.

L’acte tendrà lloc a les 20 hores al Mercat Municipal, i començarà amb la conferència del catedràtic d’Economia Aplicada de la UIB Antoni Riera Pons, que parlarà de “Quan l’estabilitat de preus domina l’escena”. Posteriorment, es presentarà el directori web Mou Felanitx, una eina digital que els comerciants del municipi tindran al seu abast per promoure el comerç local i, finalment, s’entregaran els reconeixements als “Comerços Emblemàtics de Felanitx 2022”, amb un tast de productes felanitxers.

Per aquesta primera ocasió, l’Ajuntament ha decidit que el comerç sigui el guardonat, “es té constància que hi ha altres empreses que es dediquen a altres activitats que duen també molts d’anys, però per aquesta primera edició s’ha apostat per reconèixer la trajectòria dels comerços tradicionals amb aparador que s’han hagut d’anar adaptant als temps actuals”, expliquen en una nota de premsa.

Cada establiment guardonat rebrà una figura dissenyada per l’artista felanitxer Javier Prado. L’estatueta són dues fulles de parra que al centre du el concepte d’Emblemàtic Felanitx.

darreres notícies

et pot interessar