19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

Ara ha vengut en Feijoo a les Balears en pla de líder estatal criticant el Govern que tenim: govern de coalició, però govern que vàrem triar a les urnes i govern que ha obert debat i ha posat les bases d’un munt de plans, que encara no estan en funcionament, però almanco es discuteixen, i no imposa cap empresa afí; plans amb què personalment estic d’acord en la majoria (mobilitat, xarxa d’aigua que connecti bona part de cadascuna de les illes), debat sobre màxims turístics, etc. Una gran quantitat de coses manquen per salvar el futur d’aquestes illes, i les que manquen!

I ara aquest senyor ve amb les premisses de sempre del PP: s’han d’abaixar els imposts! I jo em deman: i d’on sortiran els doblers per pagar els serveis que tenim i a més poder dotar les illes del que necessitam i del que s’ha projectat? Què en feim de la sanitat, de les escoles, dels serveis socials, de la dependència, de les ajudes destinades a minvar els preus dels viatges d’avió i vaixell… Ho tancam tot i que cadascú pagui el seu (els milionaris)? I els que sols tenen els mil euros del sou base?

Ja està bé que, mentre hi ha gent que planifica amb la idea que les Illes tenguin un futur digne i que tots hi puguem viure amb un bon nivell de vida i aturar la destrucció del que algun dia fou un paradís, en entrar els altres tot el que feren és dolent i ho desfan.

Jo li diria, si fos un d’aquests “palmeros” que acompanyen aquest personatge i altres de similars, que retallin del fons de solidaritat i dels imposts de les empreses que estan a les Balears i paguen els imposts a Madrid o altres indrets.

Segurament, si no hi hagués hagut aquests pactes d’esquerra tan criticats per la dreta conservadora, malament començaríem a passar-ho • Un que no és ni vol ser “palmero”

darreres notícies

et pot interessar