19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Sara Reus
Sara Reus

Dues cançons de la cantant i compositora felanitxera Sara Reus són finalistes dels premis internacionals de la música Intercontinental Music Awards. “Tornar a néixer” i “Si al meu costat tu estàs” són les dues cançons nominades i ja són finalistes a millor cançó pop/rock d’Europa dels Intercontinental Music Awards. Són dues peces del seu darrer disc Per amor a l’art. Els guanyadors se sabran el pròxim 31 de juliol.

Els InterContinental Music Awards, amb seu a Los Angeles (Califòrnia), són una competència de talents musicals que avalua les cançons des d’una perspectiva global i ètnica a través d’un parell de jutges de primera línia, que són professionals actius i executius de la indústria musical i que han escrit i produït per a importants artistes.

En aquests moments Sara Reus es troba enregistrant el tercer disc d’estudi i preparant els pròxims concerts.

Sara Reus es va iniciar en aquest món de la música des de ben petita, component la seva primera cançó amb només deu anys. Provinent d’una família de músics, no és estrany que aquest art formi part de la seva persona i és que ella mateixa diu que la vida no tindria sentit sense la música.

Els darrers anys ha estat finalista i guanyadora de diferents premis.

darreres notícies

et pot interessar