21.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
El concert de fi de curs del Conservatori

Dissabte horabaixa el jardí del Conservatori Municipal de Felanitx acollí el concert de fi de curs dels alumnes de dansa, i de sensibilització, iniciació i de grau elemental de música, tant si cursen els estudis a Felanitx o aa l’Espai, delegació que té el Conservatori a Portocolom des de fa 3 anys.

Obrí la vetlada la Bandeta Jove i interpretà magistralment diverses obres, una de les quals amb una alumna del centre com a solista de marimba, que motivà l’admiració del públic. Va seguir l’Orquestra de corda Pizzicato, integrada per joves alumnes de violí, viola i violoncel, que deixaren palesa la seva vàlua. El concert continuà amb els grups de llenguatge musical, que interpretaren conjuntament algunes peces corals a diverses veus, acompanyades d’una coreografia.

El punt final del programa el posaren els diversos grups de dansa del centre. Unes actuacions que deixaren bocabadats als assistents per l’elegància de les seves integrants, que com sempre, demostraren la seva destresa i professionalitat en coreografiar diversos estils de ball, de no fàcil execució. Una vetlada que es va tancar amb el ja tradicional berenar, i que se suma a la resta d’activitats que des de fa setmanes ve programant el Conservatori per tal de tancar el present curs, com ara, la classe magistral de clarinet organitzada pel departament de vent i fusta i que tengué lloc el passat 13 de juny a càrrec del professor Juanjo Pardo. O l’actuació que les alumnes de dansa havien fet de matí en el pati de la residència per a persones majors Bartomeu Quetglas de Felanitx, on també varen ser fortament aplaudides.

darreres notícies

et pot interessar