21.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

El Conservatori Municipal no deixa de programar activitats complementàries tant per als seus alumnes com per als qui no ho són. Una mostra en va ser la trobada que tengué lloc el passat dia 7 a la vila, entre la banda del Conservatori local i la de l’Escola Municipal de Música de Capdepera.

L’activitat comptà amb la participació d’una quarantena d’alumnes. Després d’assajos, de fer noves amistats entre els integrants de les dues agrupacions i de gaudir de jocs i d’una caminada fins al puig del Calvari, al capvespre, en els jardins del Conservatori, hi oferiren un recital: un concert titulat A dues bandes, que fou conduït per Manel Barceló, director de la Bandeta Jove de Felanitx, i Víctor Ferragut, que dirigeix la de Capdepera –també és el director de la Banda de Música de Felanitx.

El mateix dia també tengué lloc en el Conservatori el taller “l’ADN de les teves cançons”, una activitat que pertany al cicle “Música al Jardí” que es fa des de fa tres anys sota la coordinació de la professora del departament de piano, Maria Tomàs. Es tracta d’un taller adreçat a nins a partir de 8 anys, que anà a càrrec de la pedagoga especialitzada en educació musical per a infants LaCris. Aquesta activitat, que dilluns passat va dur a terme l’alumnat del centre, fa que per mitjà de diverses tècniques els alumnes aprenguin a comprendre, escriure i improvisar cançons d’una forma fàcil, lúdica i atractiva.

darreres notícies

et pot interessar