18.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 18 octubre 2024

Amb les festes ja passades, torna el bàsquet i tots els nostres equips (a excepció del Júnior femení que ja ha finalitzat la competició) encaren el darrer tram de temporada amb moltes ganes per intentar assolir tots els objectius marcats.

També us acostam les cròniques dels partits del cap de setmana abans de festes amb alguns dels resultats dels nostres equips, on destacam la gran victòria del Júnior masculí davant el Bàsquet Manacor, el darrer partit del Júnior femení o la vuitena victòria del Sènior masculí Balear.

PREMINI MASCULÍ IFORAVILA – ASSESORIA GUILLEM BORDOY – CB LA SALLE PALMA

Bon partit dels Preminis davant un sempre intens La Salle de Palma. Tot i tenir moments amb baixades de concentració que ens fan veure que si no anam al màxim a cada partit, els rivals ens poden posar les coses molt complicades.

MINI MASCULÍ A IFORAVILA – AGÈNCIA DE VIATGES MAJOR TOUS – CB SA INDIOTERIA

Molt bon partit amb victòria del Mini masculí A a Felanitx. La defensa i la sortida al contraatac ens varen permetre aconseguir agafar un avantatge al marcador, la qual els rivals no varen poder agafar tot i guanyar-nos alguns parcials.

Molt contents per la feina feta i l’aprenentatge d’aquests nins.

SCD HISPANIA 51 – 70 CADET MASCULÍ B IFORAVILA – TALLER MASCARÓ BONNIN SL

Partit d’alts i baixos dins la complicada pista de l’Hispania. Començarem el primer quart amb un avantatge que al segon quart vàrem mantenir empatant el parcial degut a les petites desconnexions en defensa i les pèrdues de pilota.

Després de la xerrada als vestidors aconseguírem fer un canvi i tornar a agafar encara més avantatge i, tot i que, al darrer quart vàrem tornar a tenir baixades, a l’equip local no li va ser possible capgirar el marcador.

CADET MASCULÍ A IFORAVILA – INTUROTEL “Hotels & Resorts” 66 – 51 CB SON COTONER A

Tornam al camí de la victòria després de dues males setmanes de resultats. A l’anada, l’equip palmesà havia donat la campanada i s’havia sorprès amb una defensa zonal molt tancada que, aquest pic si que vàrem saber atacar molt i bé.

Ja des del primer quart, l’equip va tenir paciència movent la pilota en atac i defensant molt bé en bloc per recuperar pilotes i aconseguir cistelles fàcils. Al descans, el marcador era més que favorable amb un 40-21.

A la tornada, els visitants augmentaren l’agressivitat defensiva, aconseguint retallar la distància fins a 7 punts.

Ja un darrer quart on tornàrem a jugar el nostre joc ens va permetre agafar un darrer avantatge que seria definitiu per sumar una victòria i seguir lluitant per les 4 posicions capdavanteres de la lliga.

JÚNIOR FEMENÍ IFORAVILA – RAMADERS AGRUPATS 34 – 73 BÀSQUET PLA

Derrota del Júnior femení dissabte al Guillem Timoner davant el Bàsquet Pla.

Partit igualat els 15 primers minuts, però una altra baixada de concentració i intensitat fa que el rival agafi un avantatge de 14 punts al descans.

A partir d’aquí les nines del Pla van augmentant la diferència fins al +39 final. Temporada acabada, etapa de formació també acabada per algunes; amb la sensació que podíem haver donat molt més del que realment s’ha vist. Les nines han demostrat en molts moments que, si volen, ho saben fer molt bé; s’ha treballat bé als entrenaments assolint conceptes tant tècnics com tàctics i mostrant un bon joc en molts partits, però ens ha costat Déu i ajuda ficar la pilota a la cistella.

JÚNIOR MASCULÍ IFORAVILA – CAS VILAFRANQUER 90 – 84 BÀSQUET MANACOR A

L’emoció i el bon joc han estat garantits en tots els partits que han disputat aquest dos equips, i no varen defraudar el nombrós públic que va venir per veure bon bàsquet al Guillem Timoner.

Bona defensa com a senyera que va servir perquè els nostres controlassin el marcador al principi. Però la defensa encertada visitant no va deixar fluir el joc exterior i anul·là els nostres tiradors.

En una segona fase de joc, i per mor de la baixada d’intensitat defensiva nostra, vàrem perdre el control del lluminós que ens va obligar a fer una remuntada en el darrer quart, gràcies al fet que, a la fi, el tir de tres ens va entrar.

Quan ja pareixia, a falta de tres minuts, que un avantatge de 7 punts bastaria per guanyar, tres errors en atac varen fer minvar la nostra renda, fins a tan sols 3 punts, però la sort, que també juga i el control de les darreres jugades, va permetre guanyar, també superant el bàsquet-average. En definitiva, el públic va poder gaudir d’un bon partit amb emoció i joc ràpid, que en definitiva és l’essència del nostre esport.

SÈNIOR FEMENÍ IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA’N ALOU 63 – 54 SA POBLA BC

Nova victòria del Sènior femení però una altra vegada jugat per sota de les seves possibilitats on va parèixer que només es jugava a ratxes: 3 minut de bon bàsquet venien seguits d’un grapat de minuts de relaxació que les visitants aprofitaven per anar retallant l’avantatge en contra, així durant tot el partit.

L’equip segueix sumant victòries i ficat de ple en la lluita per les primeres posicions de la Lliga Insular, però encara hi ha molt de marge de millora.

SÈNIOR MASCULÍ BALEAR IFORAVILA – LADRILLERÍAS MALLORQUINAS 86 – 60 CB MOLINAR

Visitava el Guillem Timoner el coer de la categoria en un partit trampa però que l’equip va saber gestionar i treure amb nota davant. Ja des del primer minut, l’equip entrenat per Jaume Maimó va saber dur el ritme del partit i aconseguir un avantatge de 15-20 punts que ja no remuntaria l’equip palmesà i permetria sumar la vuitena victòria de la temporada.

Molta rotació de banqueta i partit per provar coses noves abans d’afrontar les dues darreres jornades de la Lliga Balear.

La primera aturada serà aquest dissabte a Eivissa, on l’equip viatjarà per visitar la complicada pista del Bàsquet Sa Real.