19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
El batle i el regidor de comerç, a les portes del mercat
El batle i el regidor de comerç, a les portes del mercat

L’Ajuntament llançarà el pròxim primer d’abril una campanya per ajudar el comerç local, amb la fidelització dels clients que hi comprin.

La campanya està emmarcada dins les activitats de Mou Felanitx i consisteix que els comerços que s’hi hagin adherit tindran unes targetes que entregaran als compradors. Una vegada emplenada s’obsequiarà amb una bossa plegable al client perquè pugui dur la compra. Per emplenar-la serà necessari el segell de nou establiments diferents –tres han de ser de comerços de dins el Mercat Municipal, la resta a qualsevol establiment del municipi que estigui adherit a la campanya. Es posarà un segell cada vegada que es faci una compra mínima de 5 euros.

El regidor de Comerç, Rafel Rubio, ha comentat que “tenim una cinquantena de comerços adherits en aquesta campanya que serà de l’1 d’abril al 15 de maig. L’objectiu és sensibilitzar la gent perquè compri en el comerç local, que consumeixi producte local i que faci poble. Viure i conviure amb els comerciants, com feien un temps les nostres mares i padrines que anaven tenda per tenda per fer les compres de la casa. L’obsequi a canvi serà una bossa plegadissa”.

Per la seva part, el batle, Jaume Monserrat ha explicat que “amb aquesta campanya pretenem que els ciutadans donin un cop de mà als establiments de tota la vida perquè ells fan un esforç per donar el servei al ciutadà. També volem contribuir al medi ambient i que els comerciants no emprin tantes bosses de paper, cartó o altres perquè el client s’endugui la compra”.

darreres notícies

et pot interessar