19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

Respecte de l’Hospital de Felanitx convé precisar unes coses abans que el Partit Popular i na Soler comencin la campanya per fer creure als felanitxers que aquesta important institució és una iniciativa seva. Felanitx tendrà un hospital per decisió del govern d’esquerres de la Comunitat Autònoma presidit per Francina Armengol. El Partit Popular i na Soler volien que l’hospital es fes a Petra, un municipi amb batle del PP, però la jugada no els va sortir bé. L’Ajuntament del pacte d’esquerres d’aquí, com no podia ser d’altra manera, va cedir els terrenys necessaris devora les instal·lacions esportives de la carretera de Campos i, a més, haurà de facilitar les connexions amb la xarxa de les aigües residuals, l’electricitat i altres serveis.

Ara el Partit Popular diu que ells fan feina per tal que l’hospital sia una realitat. Els pagam perquè facin feina, però, de moment, el que havia de fer l’Ajuntament a favor de la futura instal·lació està més que aturat. La planificació, molt avançada, i la construcció de l’hospital no és cosa de l’Ajuntament, és responsabilitat de la Conselleria de Sanitat del Govern de les Illes Balears.

Gràcies al govern d’esquerres, amb l’oposició del Partit Popular i na Soler que el volien a Petra, Felanitx comptarà amb un hospital per a tota la zona del llevant que proporcionarà molts de llocs de feina i contribuirà a reanimar la nostra població ● Socialista

darreres notícies

et pot interessar