Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Acció del partit de l'equip Junior masculí

L’equip Júnior masculí entrenat per Toni Maimó i Carles Guerrero va aconseguir superar l’Impremta Bahía A, el que era líder invicte del grup, en un gran partit dissabte horabaixa a Felanitx. A més, entre tots els partits que hem tengut aquesta setmana, cal destacar la victòria de l’Infantil femení B a Santanyí per continuar invictes a aquesta segona fase i les tres derrotes dels equips sènior del club, en un cap de setmana en què el Cadet masculí A també es reafirma a la segona posició del grup A de preferent.

CB SANT JOSEP – PREMINI MASCULÍ IFORAVILA – ASSESSORIA GUILLEM BORDOY
Bon partit del Premini masculí a la pista dels companys del Sant Josep a Palma.

Els nins han recuperat sensacions, completant molts bons minuts amb ritme, encert i intensitat. Enhorabona als dos equips!

MINI MASCULÍ B IFORAVILA – CAS VILAFRANQUER – BÀSQUET CIUTAT D’INCA
Partit amb un ritme molt accelerat davant els companys del Bàsquet Ciutat d’Inca, en què les nostres accions en atac no varen ser les millors i la defensa no va acompanyar.
Els visitants varen aprofitar per agafar avantatge i posar un ritme que ja no vàrem poder recuperar. Tot i això, estam molt contents de l’actitud dels nins, que ens demostra partit rere partit ser la més adequada. Si continuam fent feina les victòries arribaran.

MINI MASCULÍ A IFORAVILA – MAJOR TOURS 89 – 39 CB PORTO CRISTO
Victòria del Mini masculí A davant els companys del CB Porto Cristo. Bon partit dels nins, en què s’han pogut observar els detalls ofensius treballats durant els entrenaments. A més, una bona intensitat en defensa va fer que els visitants no ens poguessin retallar l’avantatge del marcador.

INFANTIL MASCULÍ IFORAVILA – ACCÉS BALEAR 36 – 70 AEB LA SALLE PALMA
Derrota de l’Infantil masculí a Felanitx davant un gran La Salle Palma.
L’equip va competir els vint primers minuts, intentant igualar el ritme dels col·legials amb cistelles i bones defenses. Al tercer quart, la dinàmica va canviar i l’equip visitant va aconseguir rompre el partit i apoderar-se de la victòria del Guillem Timoner.

BC SANTANYÍ 17 – 39 INFANTIL FEMENÍ B IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU
Nova victòria de les nines de l’Infantil femení B a la pista del Santanyí. La victòria s’ha fonamentat en la defensa, on totes les nines han mostrat molta intensitat i serietat durant els quaranta minuts. Les nines encara són invictes i lideren el grup C de Preferent, on el pròxim dissabte poden finalitzar la primera volta sense conèixer la derrota.

INFANTIL FEMENÍ A IFORAVILA – RESTAURANT CAN BERNAT 59 – 67 BÀSQUET CIUTAT D’INCA A
Derrota de l’equip Infantil femení A davant un bon Bàsquet Ciutat d’Inca dissabte dematí a casa. Sabíem que seria un partit molt igualat que es decantaria per petits detalls, i així va ser els primers vint minuts, on la tònica va ser de màxima igualtat. Un tercer quart molt fluix, en què no vàrem tenir la concentració necessària per competir, va obrir una diferència en el marcador que l’equip visitant aguantaria fins al final per aconseguir la victòria.

CADET MASCULÍ B IFORAVILA – TALLER MASCARÓ BONNÍN 48 – 46 CB SANT JOSEP B
Victòria del Cadet masculí B diumenge dematí a Felanitx.

L’estrany cas del doctor Jekyll i Mr. Hyde. Una primera part primorosa per part dels nostres jugadors, amb molt ordre, velocitat i gran mobilitat de l’esfèric, sabent cercar el company que tenia l’opció més bona.

En la segona part, transformació en el senyor Hyde. Es van cometre nombrosos errors en la presa de decisions tàctiques i de col·locació en el terreny de joc dels nostres petits esportistes. Al final, però, es va aconseguir guanyar el partit.

CADET MASCULÍ A IFORAVILA – INTUROTEL “Hotels & Resorts” 67 – 34 CB CIDE A
Capvespre agredolç per al Cadet masculí A, que va aconseguir sumar la victòria, però va completar un partit molt fluix davant el CB CIDE.

La bona sortida a pista, dominant els primers minuts amb bones defenses i ràpides sortides al contraatac, que ens va permetre agafar les primeres diferències en el marcador, es va veure eclipsada per un segon i tercer període en què el nostre equip va imitar el baix ritme dels palmesans, amb una defensa zonal molt tancada que es va ajuntar amb el dia que pitjor encert hem tengut des de llarga distància.

Ja en el darrer quart, amb atacs ràpids i aprofitant les superioritats, vàrem poder obtenir el resultat final.

Partit per aprendre que, competint els quaranta minuts, som un gran equip.

CB CAMPOS 65 – 39 JÚNIOR FEMENÍ IFORAVILA – RAMADERS AGRUPATS
Derrota del Júnior femení a la pista d’un bon CB Campos.
Una mala setmana d’entrenaments normalment es tradueix en un mal partit el cap de setmana. Una sortida al partit per oblidar, amb un parcial escandalós de les campaneres (27-2) feia pensar amb la pitjor de les situacions. Reacció de les nines al segon quart i “només” 15 a baix al descans. Lluny de continuar la reacció a la sortida de vestidors, el Campos va anar augmentant a poc a poc l’avantatge per endur-se el matx d’una forma molt més còmoda del que segurament havien imaginat.

Manquen només tres jornades per acabar la competició i seguirem fent feina per acabar de la millor manera possible.

JÚNIOR MASCULÍ IFORAVILA – CAS VILAFRANQUER 87 – 70 IMPREMTA BAHíA A
Important victòria del Júnior masculí davant els líders Impremta Bahía A, que varen venir amb baixes de pes a jugar, però no lleva que el partit fos de gran nivell per part dels dos equips.

Els nostres jugadors varen controlar el marcador, a partir del minut 5 del primer quart, guanyant els parcials dels tres primers períodes, amb un vistós joc ofensiu, mescla de velocitat i sistemes, que a poc a poc va servir per obrir escletxa en el lluminós. Els intents visitants de reacció xocaren amb una acceptable defensa local i jugades vistoses en atac, que varen fer passar gust al nombrós públic que va venir a animar al Guillem Timoner.

SÈNIOR INSULAR MASCULÍ IFORAVILA – CONST HLG. 50 – 56 BESIKI ÀGORA PORTALS
Divendres passat, partit molt igualat al Guillem Timoner, on uns minuts finals van decantar la balança pel cantó dels visitants. Amb més encert de cara a la cistella.
Un partit competit fins al final, però sense el bon gust de la victòria, que es va acabar escapant per pocs punts.

Aquesta setmana jugam a Alcúdia. Una altra oportunitat per competir.

ESPORLES BC 64 – 60 SÈNIOR INSULAR FEMENÍ IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU
Partit molt igualat del Sènior femení a la pista de l’Esporles BC, que es va decidir al darrer minut a favor de l’equip local.
El marcador al descans marcava un 29 a 30 a favor de les felanitxeres, i una sensació que tot es decidiria als darrers minuts i que qualsevol pilota podria inclinar la balança a un costat o a l’altre.

Al final, la major efectivitat de l’equip local des de 6,75 (ficaren nou triples) i desde tir lliure (n’anotaren 24) varen ser determinants.
Aquesta derrota posa la classificació molt ajustada entre els cinc primers equips, que es disputen poder jugar la fase d’ascens.

SÈNIOR BALEAR MASCULÍ IFORAVILA – LADRILLERÍAS MALLORQUINAS 71 – 101 ÀGORA PORTALS
Diumenge capvespre visitava el Guillem Timoner el líder de la Lliga Balear, que arribava a Felanitx amb només una derrota.
Un primer quart molt igualat i de molta anotació, amb un marcador de 20-25, feia creure que l’equip local podria competir davant un gran equip; però amb el pas dels minuts, els visitants, molt encertats i demostrant del que són capaços, hi anaven obrint diferència a poc a poc.

Els locals aconseguiren aguantar, tot i anar sempre per darrere, una distància de 10-15 punts fins al darrer quart, quan l’Àgora va acabar rompent el partit i sumant una victòria, no sense suar de valent.