16.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Felanitx
Vistes de Felanitx des de sa Mola

Amb les bonificacions, l’Ajuntament deixa d’ingressar 220.000 euros.

L’augment d’obres al nostre municipi s’ha fet palès als darrers mesos, tant en sòl urbà —als diferents nuclis de població— com en sòl rústic. Durant els catorze mesos que hem tingut estat d’alarma per mor de la pandèmia sanitària s’han presentat a l’Ajuntament un total de 88 llicències d’obra. Recordem que amb la finalitat de reactivar l’economia local, l’Ajuntament va aprovar bonificar els imposts que es paguen quan es demana una llicència durant el temps que hi hagués decretat l’estat d’alarma.

Amb els barems establers, 3 llicències s’han beneficiat d’un 95 % dels imposts, 8 amb un 80 % i 76 amb un 50 %. Només una llicència ha quedat sense ajuda. Sumant totes les bonificacions concedides, l’Ajuntament ha deixat d’ingressar uns 222.000 euros, quantia que els particulars o empreses que han demanat la llicència podran emprar, si volen, per ajudar a fer l’obra.

Segons l’Ajuntament, aquest augment de llicències ajudarà a reactivar l’economia local: picapedrers, fusters, electricistes i tots els relacionats d’una manera o altra amb el sector de la construcció.

darreres notícies

et pot interessar