19.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
La consellera i el batle durant la visita al Sindicat
La consellera i el batle durant la visita al Sindicat

La consellera de Presidència del Consell Insular ha convidat el govern municipal a fer una visita a les obres que s’han fet els darrers mesos a l’edifici des Sindicat i de la qual hem informat detalladament. En un recorregut, la comitiva política ha vist el que s’ha fet amb els 600.000 euros que s’hi han invertit.

La consellera Teresa Suárez ha explicat que “ara hem acabat aquesta primera fase d’adequació, però continuam fent feina amb la redacció de diferents projectes per zones, ja que aquest edifici compta amb més de 6.000 metres quadrats. És molt important cercar finançament a través dels fons europeus o publicoprivats per poder rehabilitar aquest espai”.

Per la seva part, el batle li ha demanat que, d’acord amb les mesures de seguretat escaients, els felanitxers puguin visitar-lo per dedins, que els tècnics marquin un recorregut segur i amb visites guiades: “poder obrir aquest espai, a llarg termini, als felanitxers que senten que aquest edifici forma part de la història del nostre municipi seria una gran passa. Que el Consell ho estudiï seria un regal tant per a persones que ja en saben la història, com per als més joves, perquè coneguin la trajectòria d’aquest edifici”.

darreres notícies

et pot interessar