19.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
Un dels passos a Sant Alfons, enramellat
Un dels passos a Sant Alfons, enramellat

Un dels actes assenyalats de la Setmana Santa és la benedicció de rams. L’any passat no es pogué fer res per mor del confinament general que hi havia. Enguany, malgrat no poder-se fer amb l’esplendor que es feia habitualment, a les diferents misses del cap de setmana, a les parròquies i esglésies del municipi es varen beneir rams d’olivera i qualque palma. Els assistents eren als bancs, als llocs assenyalats com a qualsevol missa, i el capellà, fent un recorregut pel temple, els beneí. Es va fer a totes les misses del cap de setmana per evitar aglomeracions de gent.

La benedicció a la parròquia de Sant Miquel
La benedicció a la parròquia de Sant Miquel

D’altra banda, tot i que enguany no hi hagi processons, s’han posat flors als passos que hi ha dins l’església de Sant Alfons, no tantes com quan hi ha processó, però almanco per fer més present la Setmana Santa entre els feligresos.

Convé recordar que, aquests dies, a través de les xarxes socials de Felanitx.tv i de l’Ajuntament es poden veure els reportatges que s’han filmat amb la participació de les deu confraries i la Banda de Música. Avui també n’hi haurà un sobre el Davallament i l’Enterrament i diumenge, de s’Encontrada.

darreres notícies

et pot interessar