21.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

El departament de Joventut de l’Ajuntament torna a oferir activitats durant les vacances de Pasqua. Jocs tradicionals, ludoteca, gimcana, activitats de creativitat o esports són alguns dels tallers que es duran a terme. Aquests es faran del 6 al 9 d’abril, de les 9 a les 14 hores, i estan dirigits a nines i nins de 4 i a 12 anys. Les activitats es duran a terme als diferents pobles del municipi i se seguirà en tot moment la normativa sanitària vigent.

Per a aquesta edició, amb l’objectiu de donar suport a les famílies que pateixen les conseqüències econòmiques de la pandèmia i facilitar la igualtat d’oportunitats de tots els infants, són gratuïtes, a compte de l’Ajuntament. Les places són limitades i s’assignaran per estricte ordre d’inscripció.

Les inscripcions es poden fer a través de l’enllaç https://es.surveymonkey.com/r/activitatsPasqua fins avui divendres o fins a esgotar les places. Una vegada emplenat el full d’inscripció l’heu d’enviar per WhatsApp al número 669 050 950, amb el nom i llinatge del participant per comprovar que disposa de plaça a l’activitat.

Per tal d’actualitzar i augmentar la quantitat de material que es posa a disposició dels infants durant les activitats de Nadal, Pasqua i estiu, l’àrea de Joventut ha realitzat una inversió de 2.000  € en material esportiu, de lectura, de jocs, de treballs manuals, etc.

darreres notícies

et pot interessar