22 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024

La Policia local ha informat de les sancions posades durant els mesos d’octubre a desembre de 2020 per incomplir les restriccions imposades pel Govern per fer front a la pandèmia sanitària. Així, durant el trimestre passat, han interposat més de 40 denúncies a ciutadans, principalment per no dur la mascareta o per incomplir l’horari del toc de queda sense causa justificada. Les actes s’han aixecat a persones reincidents que han fet cas omís de les advertències dels policies.

D’altra banda, s’han realitzat diferents inspeccions i controls a locals de la restauració, però no han especificat quines actuacions s’han fet ni si n’han denunciat qualcun.
Les multes per incomplir les restriccions estan castigades entre 100 i 600.000 euros, depenent si són lleus, greus o molt greus.

Cal recordar a la població que el toc de queda és entre les 22 i les 6 hores, durant el qual no es pot sortir de casa, exceptuant quan s’ha d’anar a l’hospital, a la farmàcia, tenir cura d’una persona que ho necessiti o per motius de feina.

darreres notícies

et pot interessar