22 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
El jersei utilitzat per l’atracador i localitzat a un descampat
El jersei utilitzat per l’atracador i localitzat a un descampat

La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 20 anys, de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de tres delictes d’agressió sexual, tots comesos a la mateixa dona, la propietària d’un establiment comercial del qual també hauria robat la recaptació.

En una nota de premsa, la Guàrdia Civil ha informat que l’home va anar al local setmanes enrere, va intimidar la víctima armat amb un ganivet i després la va conduir a la part posterior de la botiga per agredir-la sexualment. Abans, va sostreure tota la recaptació de la caixa registradora. Això va ocórrer en tres ocasions en dies diferents, la primera, l’agost del 2019 i la darrera a finals de gener, fa dues setmanes, quan va tornar a la botiga amb la mateixa intenció, però els crits de la dona varen fer que uns clients que esperaven ser atesos poguessin auxiliar-la i alliberar-la. Tot d’una hi acudiren diverses patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

Durant aquest any i mig, el lladre ha obtingut un botí de més de 30.000 €, segons denuncià la víctima.

Després d’una intensa investigació de la Policia Judicial, el sospitós ha estat identificat i detingut, tot i utilitzar caputxa i mascareta quan va cometre els delictes. La roba que va emprar en les violacions la va tirar a un descampat, als afores del poble.
A més de ser acusat de tres delictes d’agressió sexual, també ho està per quatre robatoris amb violència i intimidació i detenció il·legal.

darreres notícies

et pot interessar