14.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 22 octubre 2024
L'equip CE Felanitx. abans el partit amb el CD Manacor
L'equip CE Felanitx. abans el partit

CE FELANITX: Ángel Mingorance, Ait Said, Juan Carlos Mesquida, Riad Chakroun, Julià Maimó, Rodrigo Pascual Cuenca (Mohamed Aouaj), Monir Abdeselam El (Xavier Bordoy), Jaime Vidal, Juan Cifre, Jorge Cano i Sergio Sarmiento (Aitor Vergarachea).

CD MANACOR: Aaron Gómez, Tomàs Gallardo, Jaume Moyà (Bartomeu Sancho), Bartomeu Galmés, Gabriel Gili (Joan Roig), Daniel Codina, Francisco Garí, Gabriel Company, Sergio García (Lucas Agustín), Alejandro Álvarez i Jaume Mut (Nico Rubio).
GOLS: 0-1 min 36 Alejandro Álvarez, 1-1 min. 39 Julià Maimó, de penal, 1-2 min. 90 Joan Roig.

ÀRBITRE: Iván González González, assistit per Moisés Muñoz Mendoza i David Álvarez Sastre. Mostraren targetes grogues als locals Juan Cifre i Mohamed Aouaj, i als visitants Sergio Garcia, Daniel Codina, Tomàs Gallardo i Gabriel Company, Jaume Mut, Gabriel Gili i Aaron Gómez.

Partit de rivalitat comarcal entre el Felanitx i el Manacor, on l’equip de Jaume Mut amb un bon grapat d’exfelanitxers visita el camp Es Torrentó-Mariona Caldentey. Tot i la diferència en la classificació, ara de tretze punts, el partit fou molt anivellat i disputat. El conjunt de Paco Navarrete va començar molt connectat i en els primers minuts tenia una ocasió claríssima a les botes de Jaume Vidal, que estavella el seu xut al pal. No obstant això, s’avançaren els manacorins amb el gol d’Alex Álvarez, ràpidament neutralitzat per la diana felanitxera, gol de l’empat aconseguit pel capità Julià Maimó des dels onze metres.
En el segon temps l’encontre seguí amb la mateixa dinàmica, amb oportunitats per als dos equips. Però fou el Manacor qui va tenir l’encert en el darrer minut amb el gol de Roig. Tot i això, en el temps de prolongació, el Felanitx pogué igualar però l’ocasió va anar a parar a la fusta.

Després d’aquesta jornada, el Manacor es refà després de dues jornades sense guanyar i es consolida en el segon lloc amb 25 punts, a només tres del líder Andratx, que perdia 3-0 a Eivissa. Mentre el Felanitx baixa a la vuitena posició amb dotze punts, els mateixos que el Constància, però amb dos partits més.

Diumenge a les 12 hores, el Felanitx visita el Portmany en el Municipal de Sant Antoni, els pitiüsos són quarts amb 18 punts. Mentre a les 16 hores el Manacor rep el Constància d’Inca a Na Capellera en un dels partits clàssics i amb més història en la Tercera Divisió.

darreres notícies

et pot interessar